Amedeo
BROWS AND LASHES
Follow us

Search

Phi-lon Plasma
  -  Phi-lon Plasma

Non surgische ingrepen

HET EFFECT VAN EEN OOGLIFT ZONDER OPERATIE. ZEG BOTOX EN FILLERS MAAR SNEL VAARWEL! PHI-ION PLASMALIFT IS DE NIEUWE HOLISTISCHE METHODE OM AL UW RIMPELS ZICHTBAAR TE VERMINDEREN_VERWIJDEREN EN TOCH UW EIGEN GEZICHT TE BEHOUDEN.

 

Phi Ion PLASMA Pen is een minimaal invasieve cosmetische tool voor nauwkeurig gerichte sublimatie van de oppervlakkige huidlaag. Het is gebaseerd op overdracht van gecontroleerde hoeveelheid energie door ionisatie van de atmosferische lucht. Dit proces zorgt voor een onmiddellijke samentrekking en aanscherping van de huidvezels om een ​​hermodellerend en verjongend effect te creëren.

 

Phi-Ion plasma pen zorgt voor een effectieve blepharoplasty (correctie van hangende oogleden) zonder dat hierbij een operatieve ingreep nodig is. Tevens kan het gebruikt worden voor het liften van de nek, behandelen van littekens waaronder acne littekens evenals de behandeling van rimpels. Tot slot kan het ook huidvlekken verwijderen.

 

Deze revolutionaire methode is in staat om resultaten te bereiken die vergelijkbaar zijn met de resultaten van de cosmetische chirurgie. Eén behandeling volstaat meestal om de gewenste resultaten te bereiken. Na 1 maand, bij controle van de afspraak, wordt er bepaald of een aanvullende behandeling noodzakelijk is. De resultaten zullen naar verwachting minstens 9 maanden aanhouden.

 

De Phi-Ion plasmapen gebruikt de plasmatoestand van deeltjes. Het ioniseert gassen uit de lucht om een micro elektrische ontlading te creëren welke een vervluchtiging van de overtollige en hangende opperhuid laag veroorzaakt . Het is niet agressief en tast de diepere lagen van de huid niet aan.

 

Deze revolutionaire methode is in staat om vergelijkbare resultaten te halen met cosmetische operaties zoals:

  • Ooglid correctie
  • Neck-lift, Acne littekens
  • Stretch marks
  • Lijnen en rimpels – kraaienpoten
  • Marionettenlijnen
  • Ouderdomsvlekken