Amedeo
BROWS AND LASHES
Follow us

Search

Lash volume lift
  -  Lash volume lift

Geef je natuurlijke wimpers een boost!

De Lash Volume Lift, ook wel wimperlifting genoemd, is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zónder gebruik te maken van wimperextensions of mascara.

Met de LVL techniek worden de natuurlijke wimpers gelift. Deze behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte, zowel korte als lange wimpers maar geeft het mooiste resultaat op middel-lange tot lange wimpers. Met de LVL techniek worden de wimpers optisch verlengd en worden ze gelift waardoor je een frisse en open blik krijgt. De wimpers worden vanaf de wortel gelift en deze vorm wordt gemiddeld 6 weken behouden. LVL vraagt weinig onderhoud en is ideaal voor klanten die allergisch zijn voor de lijm die gebruikt wordt bij wimperextentions.

De Lash Volume Lift  is bestendig tegen zon, zee, water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Met de LVL techniek maak ik geen gebruik van ‘schadelijke’ wimperkrultangen die wel gebruikt worden bij een wimperpermanent! De LVL techniek is dus niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. De LVL techniek is daardoor ook niet te vergelijken met een wimperpermanent. Bij een wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers kunnen ontstaan. De natuurlijke wimpers kunnen afbreken doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.

Nazorg:

  • vermijd stromend water direct op uw wimpers gedurende de eerste 24 uur.
  • de eerste 24 uur na de behandeling niet in de ogen wrijven.
  • de eerste 24 uur geen mascara gebruiken

Behandelingsduur:

Gemiddeld 60 minuten

Merk:

Perfect Eyelash