Amedeo
BROWS AND LASHES
Follow us

Search

 

MICROBLADING | SEMI-PERMANENTE MAKE-UP

Phibows microblading is dé beste en nieuwste techniek binnen semi permanente make-up wereld. Het is minder blijvend als permanente make-up, omdat het ongeveer 1 tot 2 jaar blijft zitten. Phibrows microblading is de meest natuurlijke manier om mooie wenkbrauwen te maken waar u wel lang plezier van heeft en niet wekelijks terug hoeft te komen voor een wenkbrauw verf behandeling.


VOORDELEN:

  • Geen dagelijkse brow make-up;
  • Prachtige natuurlijke look  (ook in de ochtend en tijdens zwemmen);
  • Elk haartje wordt individueel getekend voor het mooiste resultaat;
  • Kleur en vorm in overleg gekozen waardoor een optimaal resultaat kan worden behaald;
  • Het geeft een prachtige  open blik en vaak een liftend effect.

De houdbaarheid van het pigment hangt af van het huidtype, de nazorg en levenswijze (veel zonnen, cosmetische behandelingen enz.). Om het mooiste resultaat te behouden raad ik aan om regelmatig, gemiddeld elke 18 tot 24 maanden, een touch-up behandeling uit te laten voeren. Dit is afhankelijk van o.a. leeftijd, levenswijze etc. De resultaten blijven tussen de 1 tot 3 jaar zichtbaar!!

HOE WERKT HET?

Bij de eerste afspraak bespreken we de wensen en bekijken we de natuurlijke wenkbrauw (intake). We maken dan samen met jou een nieuwe afspraak voor de behandelingen. Ik begin met het tekenen van de wenkbrauwen met een potlood net zolang tot je helemaal tevreden bent. We bespreken de kleur pigmenten. De hele behandeling duurt gemiddeld 2,5 uur. De roodheid die daarna ontstaat verdwijnt binnen 24 uur. Ik adviseer 1 nabehandeling. De pigmenten die ik gebruik, zijn veelvuldige getest en voldoen aan de allerhoogste eisen. Uiteraard werk ik zeer hygiënisch en volg ik de regels van de GGD.