Amedeo
BROWS AND LASHES
Follow us

Search

Wimperextensions
  -  Wimperextensions

Je natuurlijke wimpers mooi, vol en krullend verlengd.

Wimperextensions zijn verlengingen van het natuurlijke wimperhaar. Er wordt een wimperextension geplaatst op een natuurlijke wimper. Hiervoor wordt een speciale lijm gebruikt. Ik gebruik ook eventueel anti-allergie lijm voor de gevoelige ogen. Wanneer de eigen wimper eruit valt, valt ook de wimperextension eruit. Doordat wimpers gemiddeld om de twee tot drie maanden uitvallen, blijven de wimperextensions lang zitten.

One by one techniek

Bij de one by one techniek wordt er een wimperextension per wimper geplakt. De wimperextension bestaat bij de one by one techniek uit één wimperhaartje. Op deze manier wordt er één haartje per wimper opgeplakt. Gemiddeld zijn er 80 tot 100 wimperhaartjes per oog. Daarom zullen er gemiddeld 90 wimperextensions worden aangebracht per oog. Wanneer er op elk wimperhaartje een wimperextension zit, zal het daarom minder opvallen als er een aantal wimperhaartjes uitvallen. Maar doordat er nieuwe wimpers bijgroeien en oude wimpers eruit vallen, is het nodig om een opvulbehandeling te nemen mits je het wil bijhouden. Gemiddelde tijd tussen de opvulbehandelingen is gemiddeld 3 tot 4 weken. Tijdens deze opvulbehandeling worden nieuwe wimperextensions aangebracht op de nieuwe wimperhaartjes. De one by one techniek richt zich voornamelijk op lengte en krul. Wanneer de wens is om meer volume te krijgen, is er de 2D-8D techniek. Yen Brows & Lashes is gespecialiseerd in de one by one techniek en gaat zich nog ontwikkelen in andere technieken.

Volume lashes (NIEUW!!)

Bij de volume wimperextensions worden er meerdere wimperextensions aan één eigen wimper bevestigd. Dit kan verschillen van 2 haartjes tot 3 haartjes. Hoe meer haartjes er worden bevestigd hoe voller de wimpers gaan worden.

De duur van deze behandeling voor een nieuwe set is ongeveer 2,5 uur, een opvulsessie wordt uitgevoerd binnen 2 uur.

Elke wimper wordt verlengd. Per oog worden er afhankelijk van je eigen wimpers, bij de volume extensions 2 tot 3 extensions per wimper geplaatst.

De behandeling

De behandelingen duren ongeveer 90 tot 120 minuten. Een opvulbehandeling duurt ongeveer 45 tot 60 minuten. Een nieuwe set kost 47,50 euro en een opvulbehandeling ligt rond de 25 euro.

Onderhoud van de wimpers

De wimperextensions geven een natuurlijk of juist een opvallend effect door het gebruik van deze technieken. Daarnaast is het tijdbesparend doordat er weinig onderhoud (minimaal 1x per maand) nodig is. Doordat de wimpers op eigen smaak worden uitgekozen, is er ook geen mascara meer nodig. Wanneer er toch mascara op de wimperextensions wordt gebruikt, is het belangrijk om mascara te gebruiken die niet op oliebasis is. Daarnaast is het ook belangrijk oogmake-up remover te gebruiken die niet op oliebasis is. Olie tast namelijk de speciale wimperlijm aan, hierdoor kunnen de wimperextensions eruit vallen. De wimpers zijn daarentegen wel waterbestendig. Wimperextensions zorgen ook voor minimale schade aan de wimpers vergeleken met andere producten. Zo kan het eraf halen van waterproof mascara en het gebruik een wimperkrultang de wimpers beschadigen. De wimperextensions kunnen er met een speciale vloeistof af worden gehaald. Het is niet de bedoeling om de wimperextensions er zelf uit te halen, je kunt je wimpers beschadigen als je niet op de juiste manier ze eraf haalt.

Wimperextensions is in principe voor iedereen. Wanneer je snel last hebt van geïrriteerde of droge ogen, is er een zalf (verkrijgbaar bij de huisarts) die je onder je ogen aanbrengt zodra de wimperextensions zijn geplaatst.