Amedeo
BROWS AND LASHES
Follow us

Search

PMU EYELINER
  -  PMU EYELINER

Door het intensiveren van de wimperrand en/of het aanbrengen van eyeliner wordt een volle en heldere oogopslag verkregen en kunnen ook (te) grote of kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht. Met PMU wimperranden en eyeliner heb je altijd mooie ogen en geen zorgen over uitgelopen oog-make-up.

Bij PMU intensiveren van de wimperrand wordt pigment in de huid ingebracht tussen de wimperhaartjes, bij PMU eyeliner wordt het pigment ook boven de wimperrand aangebracht.

Met PMU wimperrand en/of eyeliner kunnen effecten worden bereikt van heel zwaar tot heel subtiel, net zoals je wenst. Natuurlijk wordt alles eerst voorgetekend en wordt het pigment pas aangebracht als je tevreden bent met het getekende resultaat.

Verloop van een behandeling

Een PMU-behandeling bestaat meestal uit 2 delen: het aanbrengen van de permanente eyeliner en na 6 weken een correctiebehandeling. De eerste afspraak duurt ongeveer 2 uur en de tweede duurt 1 uur. Tijdens een intake bespreken we je persoonlijke wensen, zoals de vorm. Daarna wordt een eerste ontwerp op de huid getekend. Wanneer dit bevalt, wordt het pigment definitief aangebracht. Het resultaat direct na de behandeling zal donkerder zijn dan gewenst. Vanaf 7 dagen na de afspraak zal de kleur lichter worden. Pas na 4 weken is het uiteindelijke resultaat zichtbaar.

Na 6 weken is er nog een vervolgbehandeling. Hierbij zal ik de puntjes op de i zetten en waar nodig corrigeren. Aangezien ik werk met apparatuur en pigmenten van Phi (Phi Acedemy), ben je verzekerd van het beste resultaat.