Amedeo
BROWS AND LASHES
Follow us

Search

Yenn.nl
  -  Beauty   -  Phi Brows

Sinds ik Phi Brows Artist ben, heb ik kennis mogen maken met de inspirerende wereld van Phi. Alle Artists, Royal Artists, Grand Masters en Masters over heel de wereld die elkaar helpen en ondersteunen als concullega’s op gebied van o.a. wenkbrauw, wimpers, lippen en huid.  Dit is een motivatie voor mij om me in verder te specialiseren. Na de PhiRemoval, Phibrows en Philings te hebben gevolgd ga ik binnenkort de Saikobrows techniek leren bij de Phistudio van Nederland. Ook de PhiLaser staat op mijn lijst.

In mijn tienerjaren heb ik me vaak beziggehouden met beauty en trend. Ik was 24 toen ik naar Azië ging en kennis maakte met permanente make up (PMU). Een hele nieuwe wereld ging voor me open. Ik nam een certificaat en ervaring mee terug, maar had er niets meer mee gedaan doordat ik andere prioriteiten kende toen ik terugkwam. Toch begon het weer te kriebelen en ik merkte dat ik meer met mijn passie moest doen.

Op dit moment deel ik dan ook mijn kennis met veel tevreden klanten en geniet ik van elk moment. Ik kan niet wachten om meer mensen kennis te laten maken met Phi. 

Leave a Comment